Praznovanje rojstnih dni

Praznovanje rojstnih dni

Praznovanje rojstnega dne lahko naredimo zanimivo in drugačno. Ustvarjalne in doživljajske delavnice za otroke, na katerih skupaj ustvarjamo in spoznavamo različne materiale, razvijamo gibalne, miselne in socialne veščine. Prednost praznovanja rojstnega dne v muzeju je tudi ta, da lahko otroci tako rekoč stopijo v časovni stroj in postanejo ljudje iz prazgodovine, rimski vojaki in Rimljanke, srednjeveški vitezi, ki se bojujejo z zmaji, in grajske princese, spoznavajo stare igre in igrače, lahko se srečajo tudi z grajskimi duhovi. Za zabavo pa si ogledajo muzej in iščejo izgubljeni zaklad. Skrivnosti in skritih kotičkov je v muzeju vedno dovolj.

Rojstnodnevna praznovanja potekajo v razstavnih prostorih muzeja, v spomladanskih in poletnih mesecih pa v prijetni grajski okolici. Rojstnodnevna praznovanja organiziramo za skupine do 20 otrok v starosti od 6. do 12. leta.

Termini:
– od torka do petka popoldne od 16.00 do najkasneje 19.30,
– sobota dopoldne do 13. ure,
– po dogovoru.

Hrano in pijačo priskrbite sami, prav tako pribor in krožnike. Izdelke, narejene na delavnicah, otroci odnesejo domov. Slavljenec dobi tudi muzejsko darilo. Animatorke rojstnodnevno zabavo fotografirajo in vam fotografije pošljejo po elektronski pošti.

Trajanje:
120 minut

Cena:
90,00 € + muzejska vstopnica za vsakega otroka (skupina do 15 otrok)
110,00 € + muzejska vstopnica za vsakega otroka (skupina od 16 do 20 otrok)

Poslušaj vsebino: