Lepo darilo za vsako priložnost

Objavljeno: 17.12.2019

Presenetite svoje najbližje z muzejskim darilom. Vabljeni v muzejske trgovine MMK.

Knjige so vedno čudovito darilo. Pravkar smo izdali Odseve kamniških tisočletij. To je poljudna, kratka, z bogatim slikovnim gradivom opremljena knjiga, ki ponuja geološki, arheološki, zgodovinski, etnološki in umetnostnozgodovinski pregled dediščine osrednje slovenskega prostora s poudarkom na Kamniku in okolici.

Prav tako je zanimiva ponudba Neverjetne gore, kjer lahko kupite skupno ugodno vstopnico za šest muzejev na Gorenjskem, s pripadajočim vodnikom pa osvojite še šest vrhov v Kamniško-Savinjskih Alpah in prejmete lepe nagrade. Akcija velja do oktobra 2020.

Pa seveda še druge zanimive knjige in tematski razstavni katalogi, slikanice za otroke ipd. V Maleševi galerijski trgovini dobite številne kataloge likovnih razstav, razglednice in blokce s prepoznavnimi motivi. Maistrov darilni paket ponuja darila od najmlajših otrok do odraslih, kot so slikanica O Rudolfu brez brkov, knjige o generalu Maistru, grafiko Dušana Sterleta, obeski za ključe in druga zanimiva darila.

Več o ponudbi na spletni strani MMK – https://www.muzej-kamnik-on.net/trgovina/

https://www.muzej-kamnik-on.net/trgovina-kategorije/spominki/

Obiščite nas. Obenem pa vam želimo, da imate čim manj stresne predpraznične dni in da se veselite božično-novoletnih praznikov.