2 milijona razlogov, zakaj čutim Slovenijo - Kamnik

Objavljeno: 29.06.2019

Prihodnji teden Kamnik v središču pozornosti nacionalne kampanje

V letošnjem letu so uporabniki družbenih omrežij objavili že skoraj pol milijona fotografij in videov iz Slovenije z vključenim hashtagom #ifeelsLOVEnia. Od ponedeljka, 1. julija, do nedelje, 7. julija 2019, bo v kampanji Slovenske turistične organizacije (STO) Dva milijona razlogov, zakaj čutim Slovenijo izpostavljena turistična destinacija Kamnik.

Letošnja kampanja Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo poteka v štirih delih, vsak del je namenjen eni od štirih makro regiji. Prvi del letošnje kampanje je potekal v Alpski Sloveniji, nadaljeval se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji, v ponedeljek, 3. junija pa se je pričel v regiji Ljubljana & Osrednja Slovenija. V osmih tednih trajanja bo STO na pristajalni strani kampanje izpostavila vseh osem vodilnih sodelujočih destinacij v rubriki Skriti kotički Slovenije in vsak teden izbirali najboljše objave uporabnikov.

Nacionalna promocijska kampanja poteka na družabnih omrežjih Instagram, Facebook, Twitter in YouTube ter na osrednjem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info. STO spodbuja tako prebivalce kot obiskovalce Slovenije, da svoje fotografije in video vsebine objavijo na družabnih omrežjih, s ključno besedo #ifeelsLOVEnia in ključno besedo kraja, kjer je fotografija posneta. V primeru Kamnika #visitkamnik.

STO od lansiranja kampanje, 6. junija lani, beleži odlične odzive uporabnikov družbenih omrežij: skupno število objav z uporabo ključne besede #ifeelsLOVEnia je že 1.483.543, objave pa so dosegle 209 milijonov uporabnikov svetovnega spleta.

 Avtor: STO in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik.